Lunch

Restaurant Cédric in Knokke

Lunch

De lunch kan je zelf samenstellen met twee of drie gangen. Keuze uit gerechten met vis, schelp- en schaaldieren, vlees, gevogelte, wild in het seizoen en dessert. De voorgerechten en hoofdgerechten zijn steeds vergezeld van groenten. Cédric selecteerde voor je ook de aangepaste wijnen.
De gerechten van de lunch wijzigen om de 5 weken.

2 gangen: 33,-  |  3 gangen: 40,-

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht + koffie: 18,-

Niet op zondag en feestdagen.

Vanaf zaterdag 10 februari 2024.

VOORGERECHTEN

Artisanale garnaalkroketten
Kreeftenbisque "Jean Couture"
Carpaccio van sint-jakobsnoten | Zalm Gravlax | Guacamole | Focaccia | Kaviaar uit Spanje
Bloedpens Slagerij “De Knock” | Linzen | Witloof | Chutney van ananas | Portsaus

HOOFDGERECHTEN

Buikspek gegaard op lage temperatuur | Witloof | Jonge wortelen | Rösti | Portsaus
Skrei | Prei op twee manieren | Wortel | Tomaat | Currysaus met kokosmelk (+6,-)
Gebakken sliptongetjes | Handgesneden frietjes | Mesclun (+3,-)

NAGERECHTEN

Nagerecht van de dag
Geaffineerde kazen van Michel & Frederic Van Tricht (+12,-)

Vraag gerust informatie omtrent de allergenen.

restaurant cedric knokke vlees waguy aan de kaart

Lunch

van Restaurant Cédric

in Knokke

Recensies

Wat onze klanten zeggen

In de afgelopen 20 jaar hebben heel wat klanten hun appreciatie getoond voor de keuken van chef Cédric Poncelet en de manier waarop ze bediend werden in Restaurant Cédric. 

Een personaliseerbare cadeaubon online kopen?

Schenk een RestoGiftCard

Iets te vieren? Wil je iemand verrassen met een leuk cadeautje? Op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau?
Met RestoGiftCards koop je snel en eenvoudig een cadeaubon.

RestoGiftCards restaurant cédric knokke
NL